ОБЕЛЕЖАВАЊЕ МАЂУНАРОДНОГ ДАНА КЛИМАТСКИХ ПРОМЕНА
»Променимо свест свима да остане иста клима«

У организовано обележавање Међународног дана климатских промена 4. новембра, под управом Градске канцеларије за екологију, енергетику и одрживи развој, ове године узела је учешће и наша школа. Програм је садржао више активности и подразумевао је учешће ученика свих разреда основне школе, као и њихових наставника.
Уочи датума одређеног за обележавање Међународног дана климатских промена, ученици седмог разреда са наставницом биологије Весном Живковић, обишли су зештићени резерват природе на Јастрепцу ПРОКОП. Уз пригодно предавање, ученици су имали прилике да упознају ближе овај предео где се под стогом заштитом налази више хектара самоникле шуме брезе.
Млађи ученици, од првог до четвртог разреда, били су укључени у литерално- ликовни конкурс „Променимо свест свима да остане иста клима“. Одазив наших ученика на овом конкурсу био је за сваку похвалу. Похвале су уследиле свим ученицима,док је Дарија Судимац, ученица III-3 разреда за својu пeсму на конкурсу била другопласирана.
Као и за све претходне еколошке активности, и овога пута били смо у прилици да се поносимо ученичким и наставничким радом. Још једном смо доказали своју креативност и увек будну вољу за радом.
Еко- тим
ОШ „Доситеј Обрадовић“ Крушевац

K640_ucesniciK640_dodela nagradaK640_radoviK640_nagradjena pesmaK640_pesma