0 Shares

Наша школа, која са поносом носи име Доситеја Обрадовића, реформатора и просветитеља, дана 6.4.2019. прославила је свој рођендан. Свечана академија поводом Дана школе одржана је у Крушевачком позоришту. Весела лица ђака, родитеља, и гостију, испунила су хол позоришта. Прослави су присуствовали представници Градске управе, заменица градоначелнице, представници Епархије крушевачке, начелник Школске управе Крушевац и директори школа.
Присутнима се обратио директор школе, Борислав Радулац, истакавши да школа има чиме да се поноси. Ученици који су освојили места на Општинским, Окружним и Републичким такмичењима награђени су дипломама. Њиховим трудом и радом допринели су да се име наше школе проноси широм земље и зато су заслужили велики аплауз. За музички део побринуо се хор школе и наставници музичког: Данијела Живић и Слободан Михајловић као и наставник немачког Милош Дејановић сјајном кореографијом.
Драмска секција „Мезимци“ програм је улепшала представом “Мерлинов замак“ коју су припремили Марина Лукић, Данијела Живић и Милош Дејановић. Као и увек, представа је веома занимљива, а наши мезимци сјајни у својим улогама. Пожелимо им срећу на предстојећем Фешту!
Честитамо Дан школе и желимо награђеним ученицима и наставницима још успеха!

Категорије: Новости